Нещата от живота

Тук ще пиша за всичко, което ме провокира с нещо.

Ще започна с

2012- краят на света?

   Мисля си, че е от ясно по-ясно. Това е края на света, който познаваме. Защо ли? Ами защото календарът на маите свършва там, до където са им го направили. Кои? Извънземни някакви, естествено. Просто идват отново 2012, за да видят какви сме ги надробили! Как сме унищожили цивилизацията, която те са си избрали! Това е. Дали ще са добре настроени към нас? Кой знае. Всичко зависи от това какви очаквания са имали. Да се надяваме, че всичко ще бъде наред. Само това ни остава.За свободата на словото!!!

   Снощи (24.12.2010 – на рождения ми ден!) гледах Шоуто на Слави и бях изумен за пореден път от наглостта на неговите сценаристи! Говореше някой за свободата на словото у нас в момента. Как наистина всяка вечер те си говорели каквото си искат и против който си искат, ноооо другите медии какво правели? Близали задниците на управляващите. Е, те това не може да е свобода на словото! Трябва и другите медии да правят каквото и те правят! Това е върховната свобода на словото според сценаристите.  Свобода на словото има, когато всички плюват в един хор заедно с тях! Как може изобщо някой да си мисли, че може би нещата в държавата не са чак толкова зле и Бойко Борисов не е толкова прост, глупав и нагъл, колкото господа сценаристите  са решили! Жалко, наистина жалко и отвратително.

 

Прост народ!!!

Малиииии, колко прост народ сме!!! От почти една година сценаристите на Слави Трифонов и той, самият, ни убеждават колко лоши, корумпирани, сбъркани и изобщо мноооого ужасни са тези гербаджии, барабар с Бойко начело. Цяла година помия, та помия и за к’во? За нищо. Тъпият българин пак гласува за Герб! А умния, видите ли, не му позволили да гласува. И страх, страх, да ти се доповръща от страх!!! Като гледам как се бяха уплашили списващите в-к “Видин” просто ми се къса сърцето. От страх, горките, така обиждаха кандидата на Герб за кмет на Видин, че просто жал да го хване човек. И пак от страх поддържаха толкова явно представителите на БСП и другите партии, че просто да ги оплачеш. Но, слава Богу, размина им се и този път без репресии!!! А отгоре на всичко, от страх, репресии и манипулиране на вота, на втория тур във Видин бе избран за кмет кандидата на БСП!!! Смях, смях, смях! Та чак да ти се дореве.

И в този ред на мисли, тази вечер, 08.11.2011год., в шоуто на Слави един брадат сценарист отново се изцепи!

Представяте ли си, казва той, какъв Послушко бил новоизбраният президент Росен Плевнелиев!?!?!? Докато бил в кабинета, Бойко му се карал и му възлагал задачи! На министър от собственото си правителство? Да му възлага задачи и той да ги изпълнява, а не да му противоречи и да прави обратното?!  Срамота, бе!!! Те това ако е правителство, премиер и министър, здраве му кажи!!!

А, бе, скапана държава сме си и това е. Страх ме е вече да гледам телевизия. И особено шоуто на Слави. И за това, като ми заръсят пак такива глупости, обръщам на Шоуто на Денис Ризов. И ми става хубаво и спокойно… Да взема на другите избори да гласувам за БСП, а?details

 

P.S:  Ще ми се все пак някой от сценаристите на Слави да се изцепи рано или късно: Не съм от тях, како Сийкееее!
 

free counters
Free counters